كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع)
امور فرهنگي وهنري قرآني تربيتي اعتقادي
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع) و آدرس canonemamhssan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





حکایتی از دروغگوی فراموشکار 

دروغروزی سلطان حسین میرزای بایقرا پادشاه خراسان و زابلستان، امیرحسین ابیوردی را در نزد سلطان یعقوب میرزا، پادشاه آذربایجان و عراق فرستاد و برای ایشان سوغات فراوان و هدایای زیادی فراهم کرد و دستور داد تا از کتابخانه چند جلد کتاب از جمله کلیات جامی را که در آن روزگار خیلی تازگی داشت به عنوان هدیه برای او ببرد. امیرحسین هنگام برداشتن کتاب ها، اشتباهاً فتوحات مکی را که از نظر جلد شباهت به کتاب جامی داشت، برداشت و به همراه خود برد.

وقتی که در تبریز خدمت سلطان یعقوب شرفیاب شد، سلطان بعد از تعارف و ملاطفت نسبت به او، از رنج و سختی راه، و از حال و احوال او در این مسافرت پرسید!

امیرحسین چون می دانست سلطان یعقوب علاقه زیادی به کلیات جامی دارد، گفت: نه قربان، مسافرت سختی نبود، زیرا در این سفر دوست و رفیقی همراه من بود که ابداً رنج راه را حس نکردم.

سلطان پرسید: رفیق و مصاحب شما چه کسی بود؟

امیرحسین گفت: کلیات جامی، زیرا هر وقت خسته می شدم از این کتاب که سلطان خراسان برای شما هدیه فرستاده است استفاده می کردم.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ سه شنبه 5 دی 1391برچسب:حکایتی از دروغگوی فراموشکار , ] [ 15:25 ] [ اكبر احمدي ]

دین و مهارت‌های خویشتن‌داری جنسی

خویشتنداری

ب. مهارت‌های رفتاری

هدف از آموختن مهارت‌های رفتاری، کاهش زمینه‌های خطر جنسی است. برای تحقّق خویشتن‌داری، باید زمینه‌های خطر را کاهش داد. این راهبرد، خود، دو بخش دارد : «کاهش تماس» و «کاهش تحریک» که در ادامه، به بررسی آن‌ها می‌پردازیم :

اصل اول : کاهش تماس

مراد از کاهش تماس، به حداقل رساندن تماس‌های بی دلیل و غیر موجّه است که ممکن است زمینه فساد جنسی را فراهم سازد. تماس زیاد و بدون دلیل با نامحرم، زن و مرد را در معرض تهدید قرار می‌دهد و امکان شکسته شدن حریم امنیتی آنان را افزایش می‌دهد. برای تحقّق این امر، چند راه کار وجود دارد :

1 . کاهش خروج از خانه

در فرهنگ دین، از خانه، به عنوان دژ مستحکم و قلعه نفوذناپذیر زنْ یاد شده است.1 بدیهی است که خروج «بی دلیل» و «زیاد» از این قلعه امنیتی که به شکل پَرسه زدن و پدیده خیابان گردی بروز می‌کند، زن را بیشتر در معرض خطر قرار می‌دهد و در معرض قرار گرفتن، هم توان بازداری مردان را کاهش می‌دهد و آنان را تحریک می‌کند و هم توان بازداری خودِ زن را کاهش می‌دهد و امکان تمایل او را به رابطه نادرست، افزایش می‌دهد. بنا بر این، کمتر خارج شدنِ زنان تنها (بدون همراهی مرد مَحرم) از خانه، یکی از مهارت‌های لازم برای حفظ و تقویت توان خویشتن‌داری است. به همین جهت، خداوند متعال به زنان پیامبر صلی الله علیه و آله خطاب می‌کند : و در خانه‌هایتان قرار گیرید و مانند روزگار جاهلیت قدیم، زینت‌های خود را آشکار نکنید.2 بر همین اساس، رسول خدا می‌فرماید: در خروج از خانه برای زنان، بهره‌ای نیست.3 البته رسول خدا، به مسلمانان توصیه می‌کردند که اگر زنان شما خواستند به مسجد بیایند، مانع آن‌ها نشوید.4 به زنان نیز توصیه کرده است که نماز خواندن در خانه، بهتر از نماز خواندن در مسجد است و این، به جهت آن است که کمتر در معرض دید نامحرم قرار گیرند و بر این اساس، نماز خواندن در جایی که کمتر در معرض دید است، بهتر است. در روایات آمده که نماز خواندن زن درون اتاق، بهتر از نماز خواندن در ایوان خانه است و نماز خواندن در ایوان، بهتر از نماز خواندن در وسط حیاط خانه است و نماز خواندن در وسط حیاط خانه، بهتر از نماز خواندن در مسجد است. 5


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ دو شنبه 4 دی 1391برچسب:, ] [ 16:31 ] [ اكبر احمدي ]

خوردن گوشت خرچنگ و لابستر حرام است

گوشت خرچنگ


هر خوراکی‌ای‌ را که‌ خداوند متعال‌ حلال‌ گردانیده، آن‌ خوراکی‌ پاکیزه‌ است‌ و هم‌ در جسم‌ و هم‌ در دین‌ سودمند می‌باشد و هرچه‌ را که‌ خداوند متعال‌ حرام‌ گردانیده ، آن‌ چیز ـ هم‌ در جسم‌ و هم‌ در دین‌ ـ پلید و زیانباراست ‌.


خداوند متعال هر چیزی را که پاک باشد را برای انسانها حلال کرده و هرآنچه را که ناپاک و مضر و زیان آور باشد را حرا کرده است، چنانکه می فرمایند«وَیُحِلُّ لَهُمُ الطَّیِّبَاتِ وَیُحَرِّمُ عَلَیْهِمُ الْخَبَآئِثَ» ؛ «و پیامبری‌ که‌ برای‌ آنان‌ پاکیزه‌ها را حلال‌ می‌گرداند .»(اعراف ، چیزهای پاکیزه هر چیزی است که در آن فایده یا لذتی باشد، بدون اینکه زیانی برای بدن و عقل در بر داشته باشد پس همه دانه ها و میوه ها که در روستاها و صحراها یافت می شوند، و نیز همه ‏حیوانات دریایی و خشکی در این داخل است، جز آنچه که شارع استثنا نموده است ، ‏مانند : چیزهای‌ ناپاک‌ را برایشان‌ حرام ‌می‌گرداند ، نجاست ها و پلیدی‌های‌ حقیقی‌ ـ همانند حشرات‌ و گوشت ‌خوک‌ ـ را، به‌ سبب‌ قبح‌ و زیانی‌ که‌ در آنهاست ، دراسلام حرام شده است در حقیقت خبائث یعنی‌: هر چیزی‌ است‌ که‌ طبع ‌سلیم‌ آن‌ را پلید و نفس‌ آن‌ را ناپاک‌ بشمارد و تناول‌ آن‌ سبب‌ درد و آفت‌ گردد. باید یقین داشت که هر خوراکی‌ای‌ را که‌ خداوند متعال‌ حلال‌ گردانیده، آن‌ خوراکی‌ پاکیزه‌ است‌ و هم‌ در جسم‌ و هم‌ در دین‌ سودمند می‌باشد و هرچه‌ را که‌ خداوند متعال‌ حرام‌ گردانیده ، آن‌ چیز ـ هم‌ در جسم‌ و هم‌ در دین‌ ـ پلید و زیانباراست ‌.

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ دو شنبه 4 دی 1391برچسب:خوردن گوشت خرچنگ و لابستر حرام است, ] [ 16:29 ] [ اكبر احمدي ]

اصلی ترین راه کسب آرامش

آرامش


قرآن كریم كه بزرگترین معجزه پیامبراكرم(صلی الله علیه وآله) است و تمام آنچه را كه بشر برای هدایت نیاز داشته ودر آن آمده است، كاملترین نسخه برای آرامش روح است.

دستیابی به آرامش واقعی یكی از خواسته های همیشگی بشر بوده است و دراین راستا انسان در طول تاریخ تلاشها و رنج های بسیاری را به جان دل پذیرفته است.


درسالهای اخیر كوشش های زیادی در زمینه روان درمانی افرادی كه دچار بیماری های روانی و اضطراب های شخصیتی و عدم تعادل آن هستند، انجام شده است و در این زمینه روش های مختلفی برای روان درمانی پدید آمده است كه هیچ كدام موفقیت مورد انتظار را در ازمیان بردن یا پیشگیری از بیماری های روانی كسب نكرده است. برخی از تحقیقات نشان می دهد كه میانگین درمان از 70 درصد تجاوز نمی كند. وانگهی حال عده ای از بیماران پس از روان درمانی گاه بدتر هم شده و یا بیماری پس از مدتی بازگشته است.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ دو شنبه 4 دی 1391برچسب:اصلی ترین راه کسب آرامش, ] [ 16:26 ] [ اكبر احمدي ]

بزرگترین ظلم و حق کشی علیه زنان


زن مسلمان باید در راه فرزانگی و علم تلاش كند. در راه خودسازی معنوی و اخلاقی تلاش كند. در میدان جهاد و مبارزه - از هر نوع جهاد و مبارزه ای پیشقدم باشد- نسبت به زخارف دنیا و تجملات كم ارزش بی اعتنا باشد. عفت و عصمت و طهارتش در حدی باشد كه چشم و نظر هرزه ی بیگانه را به خودی خود دفع كند.


زناسلام و حد اعلی رشد علمی ، فكری و اجتماعی زن

اسلام می خواهد كه رشد فكری و علمی و اجتماعی و سیاسی و - بالاتر از همه - فضیلتی و معنوی زنان‚ به حد اعلی برسد و وجودشان برای جامعه و خانواده بشری - به عنوان یك عضو - حد اعلای فایده و ثمره را داشته باشد.

همه تعالیم اسلام از جمله مساله حجاب بر این اساس است. مساله حجاب ‚ به معنای منزوی كردن زن نیست. اگر كسی چنین برداشتی از حجاب داشته باشد ، برداشتش كاملا غلط و انحرافی است. مساله حجاب ، به معنای جلوگیری از اختلاط و آمیزش بی قیدو شرط زن و مرد در جامعه است. این اختلاط به ضرر جامعه و به ضرر زن و مرد - بخصوص به ضرر زن - است. مساله حجاب ، به معنای جلوگیری از اختلاط و آمیزش بی قیدوشرط زن و مرد در جامعه است.


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ یک شنبه 3 دی 1391برچسب:بزرگترین ظلم و حق کشی علیه زنان, ] [ 18:10 ] [ اكبر احمدي ]

قبله در کره ی ماه چگونه است؟


هر روز شاهد اخبار فجایع زیست محیطی در دنیا هستیم  و روند افزایش جمعیت و از بین رفتن منابع طبیعی انسان را متوجه کرات دیگر کرده که شاید بتواند آشیانه جدیدی برای خود بیابد به نحوی که تحقیقات بسیار زیادی در این زمینه صورت گرفته است و محقیقن و دانشمندان زیادی راهی کرات دیگر شده اند ؟


زمین و ماه

و به تبع وقتی انسان وارد محیط جدیدی شود هزاران موضوع و مسأله جدید برایش پیش خواهد آمد در زمینه های مختلف از جمله در زمینه امور مذهبی و انجام فرایض آن و در میان ادیان مختلف مسلمانان بیشترین پایبندی را به احکام خود دارند و در همین زمینه ذهن جستجوگر جوانان عزیز درگیر پرسش هایی می شود و از هم اکنون با چشم دوختن به آینده در صدد پاسخ به آنها هستند و علمای زحمت کش و دلسوز نیز با سعه صدر تمام همت خود را در این راه مصروف میدارند تا نقطه کوری در اذهان جوانان عزیز باقی نمانددر اینجا یک پرسش را که شاید برای خیلی از ما پیش آمده باشد مطرح می کنیم:

سؤال:قبله ی کسانی که در ماه فرود می آیند کجاست؟

پاسخ:ماه سیّاره ای است که به دور زمین در حال حرکت است و حجم آن یک چهاردهم زمین می باشد.(1) همان طور که ماه برای ما خاکیان طلوع و غروب دارد، همچنین کره ی زمین برای مه نوردان و ساکنان آینده ی ماه طلوع و غروب دارد، همچنین کره زمین برای مه نوردان و ساکنان آینده ماه طلوع و غروب دارد؛ گاهی قسمت یا همه آن پیداست و گاهی از آن اثری نیست نکته ای که حتماً باید به آن توجّه داشت این است که قبله تنها خود خانه ی کعبه نیست، بلکه امتداد آن از دو طرف پایین و بالا – در آسمان – نیز قبله است؛ یعنی هر کس به سوی خطّی که بر کعبه عمود است و از آن می گذرد بایستد رو به جانب قبله ایستاده است و با توجّه به این مسأله، قبله ی ماه نشینان در هنگامی که زمین در پشت افق ماه قرار گرفته است روشن می گردد


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ یک شنبه 3 دی 1391برچسب:قبله در کره ی ماه چگونه است؟, ] [ 18:7 ] [ اكبر احمدي ]

مناظره پیامبر(ص) با گروه مادیون

پولپنج گروه از مخالفین اسلام كه هر گروه پنج نفر و جمعاً 25 نفر بودند، با هم تفاهم كردند و هم رأی شدند كه به حضور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ شرفیاب شده و به بحث و مناظره بپردازند.این گروه‌ها عبارت بودند از: یهودی، مسیحی، مادّی، مانُوی و بت‌ پرست.این‌ها در مدینه به حضور پیامبر آمدند، دور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ را گرفتند، پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ با كمال خوش‌روئی، به آن‌ها اجازه داد كه بحث را شروع كنند.گروه مادّیون (منكر خدا) گفتند«ما معتقدیم كه پدیده‌های جهان، آغاز و پایانی ندارد، و جهان قدیم و همیشگی است، برای بحث در این باره به این‌جا آمده‌ایم، اگر با ما موافق هستی، معلوم است كه تقدّم و برتری با ما است وگرنه، با شما مخالف خواهیم شدپیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ به آن‌ها رو كرد و فرمود: شما معتقدید كه: پدیده‌ها بی آغازند و همیشه تا ابد وجود داشته و دارند؟گروه منكر خدا: آری این عقیده ما است، زیرا ما حدوث و آغازی برای پدیده‌های ندیده‌ایم، و هم‌چنین فناء و پایانی برای آن‌ها مشاهده نكرده‌ایم، حكم می‌كنیم كه پدیده‌های جهان همیشه بوده‌اند و خواهند بودپیامبر: من از آن طرف از شما سؤال می‌كنم، آیا شما همیشگی و قدیم بودن و ابدیّت موجودات را دیده‌اید؟ اگر می‌گویید دیده‌ایم، باید شما با همین عقل و فكر و نیروی بدنی همیشه در ازل و ابد بوده باشید، تا بتوانید ازلیّت و ابدیّت همه موجودات را ببینید، و چنین ادّعائی برخلاف حسّ و واقعیّت عینی است و همه عقلای عالم شما را در این ادّعا تكذیب می‌كنندگروه منكر خدا: ما چنین ادعائی نداریم، كه قدیم بودن و بقاء موجودات را دیده باشیم.

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ یک شنبه 3 دی 1391برچسب:مناظره پیامبر(ص) با گروه مادیون, ] [ 18:3 ] [ اكبر احمدي ]

مناظره پیامبر(ص) با گروه مادیون

پولپنج گروه از مخالفین اسلام كه هر گروه پنج نفر و جمعاً 25 نفر بودند، با هم تفاهم كردند و هم رأی شدند كه به حضور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ شرفیاب شده و به بحث و مناظره بپردازند.این گروه‌ها عبارت بودند از: یهودی، مسیحی، مادّی، مانُوی و بت‌ پرست.این‌ها در مدینه به حضور پیامبر آمدند، دور پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ را گرفتند، پیامبر ـ صلّی الله علیه و آله ـ با كمال خوش‌روئی، به آن‌ها اجازه داد كه بحث را شروع كنند.گروه مادّیون (منكر خدا) گفتند«ما معتقدیم كه پدیده‌های جهان، آغاز و پایانی ندارد، و جهان قدیم و همیشگی است، برای بحث در این باره به این‌جا آمده‌ایم، اگر با ما موافق هستی، معلوم است كه تقدّم و برتری با ما است وگرنه، با شما مخالف خواهیم شدپیامبر اسلام ـ صلّی الله علیه و آله ـ به آن‌ها رو كرد و فرمود: شما معتقدید كه: پدیده‌ها بی آغازند و همیشه تا ابد وجود داشته و دارند؟گروه منكر خدا: آری این عقیده ما است، زیرا ما حدوث و آغازی برای پدیده‌های ندیده‌ایم، و هم‌چنین فناء و پایانی برای آن‌ها مشاهده نكرده‌ایم، حكم می‌كنیم كه پدیده‌های جهان همیشه بوده‌اند و خواهند بودپیامبر: من از آن طرف از شما سؤال می‌كنم، آیا شما همیشگی و قدیم بودن و ابدیّت موجودات را دیده‌اید؟ اگر می‌گویید دیده‌ایم، باید شما با همین عقل و فكر و نیروی بدنی همیشه در ازل و ابد بوده باشید، تا بتوانید ازلیّت و ابدیّت همه موجودات را ببینید، و چنین ادّعائی برخلاف حسّ و واقعیّت عینی است و همه عقلای عالم شما را در این ادّعا تكذیب می‌كنندگروه منكر خدا: ما چنین ادعائی نداریم، كه قدیم بودن و بقاء موجودات را دیده باشیم.

 


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ یک شنبه 3 دی 1391برچسب:مناظره پیامبر(ص) با گروه مادیون, ] [ 18:3 ] [ اكبر احمدي ]

نابودي ايمان همچون حل شدن نمک در آب!


امام صادق(عليه السلام) فرمود : هرگاه مؤمن به برادر دينى خود تهمت زند، ايمان در قلب او از بين مى‏رود، همچنان كه نمك در آب، حل مى‏شود.


نمک و آب

دوري از معصيت و چگونگي رسيدن به رضاي الهي

مواظبت‌كردن بر عدم مخالفت با فرمان خداوند متعال از جمله مواردي است كه اولياي الهي در روز قيامت به آن فخر مي‌ورزند؛ طاعت خود را در دنيا زياد نمي‌دانند و از انجام‌دادن معصيت فراري هستند و مراقبند كه گناهي از آنها سر نزند.

روايتي از پيامبر اكرم(صلي الله عليه وآله) در كتاب بحار‌الانوار نقل شده است كه فرمودند: «إِنَّ اللَّهَ كَتَمَ ثَلَاثَةً فِي ثَلَاثَةٍ كَتَمَ رِضَاهُ فِي طَاعَتِهِ وَ كَتَمَ سَخَطَهُ فِي مَعْصِيَتِهِ وَ كَتَمَ وَلِيَّهُ فِي خَلْقِهِ فَلَا يَسْتَخِفَّنَّ أَحَدُكُمْ شَيْئاً مِنَ الطَّاعَاتِ فَإِنَّهُ لَا يَدْرِي فِي أَيِّهَا رِضَى اللَّهِ وَ لَا يَسْتَقِلَّنَّ أَحَدُكُمْ شَيْئاً مِنَ الْمَعَاصِي فَإِنَّهُ لَا يَدْرِي فِي أَيِّهَا سَخَطُ اللَّهِ وَ لَا يُزْرِيَنَّ أَحَدُكُمْ بِأَحَدٍ مِنْ خَلْقِ اللَّهِ فَإِنَّهُ لَا يَدْرِي أَيُّهُمْ وَلِيُّ اللَّهِ». يعني؛ «همانا خداوند سه چيز را در سه چيز ديگر پنهان نموده است: رضايت و خوشنودى خود را در طاعتش و خشمش را در معصيت و نافرمانى‌اش و ولىّ خود را در ميان خلقش پنهان ساخته است، بنابراين مبادا كسى از شما يكى از طاعات را سبك بشمارد زيرا او نمى‌داند كه رضايت و خوشنودى خداوند در كدام طاعت او پنهان است و مبادا يكى از معصيت‌ها را كم بشمارد زيرا او نمى‌داند كه خشم خدا در كدام يك از گناهان نهفته است و مبادا يكى از خلق خدا را بى‌قدر و ارزش ‍ بداند زيرا نمى‌داند كه كداميك از آنها ولىّ خداوند است».


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ شنبه 2 دی 1391برچسب:نابودي ايمان همچون حل شدن نمک در آب! , ] [ 18:42 ] [ اكبر احمدي ]

دوست داري به خواستگاري خودت بروي؟


براي اين که بداني چگونه آدمي هستي ببين دوست داري به خواستگاري خودت بروي يا نه؟ خيلي ها با خود مي گويند آخر من چه امتيازي دارم که به خواستگاري خودم بروم؟خب،کاري بکن که دوست داشته باشي به خواستگاري خودت بروي!


مهربان گل اخلاق خوب

چطور مي شود دل آدم پر از شادي حقيقي بشود؟ عملا اولين قدم چيست؟ اين همه انبيا و اوليا يعني شاعران آسماني آمدند و ما را به شادماني دعوت کردند. راه را هم نشانمان داده اند. چرا ما بايد در کنار گنج از گدايي بميريم در حالي که همه چيز داريم. چرا همت نکنيم و به جاهاي خوب نرسيم؟

پايان تمام تلاش هاي انبيا، اخلاق است. پيامبر مي فرمايد : من براي مکارم اخلاق مبعوث شده ام. هيچ نشاني براي ايمان بهتر از اخلاق خوب نيست. حديث داريم که افضل مردم در ايمان کسي است که اخلاقش بهتر باشد.

در آموزه هاي ديني، به داشتن اخلاق نيکو بسيار سفارش شده است. خداوند تبارک و تعالي در قرآن کريم پيامبر اسلام را به دليل اين صفت ستوده است؛ آنجا که مي فرمايد: «همانا تو (اي پيامبر) خلق والا و نيکويي داري». رسول خدا صلي الله عليه و آله در سايه برخورداري از رفتار و اخلاق نيکو بود که توانست آيين خود را ميان يکي از عقب مانده ترين ملل رواج داده، به بالاترين دره برساند. آن حضرت مؤمن را چنين توصيف کردند: «از ميان همه مؤمنان، ايمان کسي کامل تر است که اخلاقش نيکوتر است و با کسان خود بهتر رفتار مي کند». علي عليه السلام هم مي فرمايد: «مؤمن عبوس و ترشرو نيست». همچنين آنحضرت در وصيت به اطرافيانش مي فرمايد: «اي فرزندانم! به گونه اي با مردم زندگي کنيد که وقتي از نظر آنها غايب شديد، مشتاق ديدار شما شوند».


موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
ادامه مطلب
[ شنبه 2 دی 1391برچسب:دوست داري به خواستگاري خودت بروي؟, ] [ 18:39 ] [ اكبر احمدي ]
صفحه قبل 1 ... 19 20 21 22 23 ... 74 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Weblog Skin :.
درباره وبلاگ

اين وبلاگ متعلق به كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع) شهر سلامي است ؛ اين وبلاگ در خصوص انعكاس فعاليت هاي ( فرهنگي وهنري ؛ قرآني ؛ اعتقادي ديني مذهبي ؛ وتربيتي راه اندازي شده است
موضوعات وب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





اك
اك

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 330
بازدید دیروز : 474
بازدید هفته : 804
بازدید ماه : 2194
بازدید کل : 175756
تعداد مطالب : 733
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1

اك

اك اك اك اك