كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع)

كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع)
امور فرهنگي وهنري قرآني تربيتي اعتقادي
نويسندگان
آخرين مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع) و آدرس canonemamhssan.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





خورشید

به یاد بحر حقایق، حضرت صادق علیه السلامزبان رسای اسلام بود و مبین شریعت مصطفی (ص).با سخنانی حکیمانه، منطقی استوار، علمی سرشار، برگزیده روزگاربه شمار می‏آمد و... بنده شایسته پروردگار.در سالهای سیاهی که ابرهای سلطه امویان، آسمان جهان اسلام راتاریک کرده بود و در سالهایی تیره‏تر، که حکومت عباسیان،مسلمانان را به تیرگی نشانده بود.او خورشید مدینه دین و دانش بود.در میان این دو فصل سیاه و سرد و ابرآلود، چند صباحی که خورشید وجودش از افق مکتب و مذهب تابید، اسلام و قرآن را جان بخشید.او آبیاری نهال حق کرد تا این بذر ایمان پاگرفت و در افق‏اندیشه‏ها تابان شد.دین به نام او زنده گشت.درخت علم، در بوستان کلامش رویید و به برگ و بارنشست.گلشن فضل، از چشمه دانش او سیراب شد.کتاب فقه، با «الفبای صادقی‏» نگاشته گشت.وقتی چشمه فضل و فقه و علم و کمال او می‏جوشید، حسودان و عنودان ‏زبان به طعن می‏گشودند و تیغ دشمنی بر می‏کشیدند و پای خصومت پیش ‏می‏گذاشتند.ولی... کدام دانشور را می‏توان شناخت و نام برد که از گنج دانش ‏حضرت صادق(ع) بهره نبرده باشد؟و کدام معلم را می‏توان یافت که به اندازه او، تربیت ‏یافته درمکتب عترت داشته باشد؟حوزه‏های علمیه، نقش شاگردی او را به سر درهای خویش نوشته‏اند.فقیهان دین مدار، خوشه چین حدیث و حکمت صادقی‏اند.آن چهار هزار گوش حکمت نیوش، که از زبان این حجت‏ خدا حدیث‏ می‏شنیدند و آن چهار هزار زبان و قلم که به گفتن و نوشتن و ثبت‏و نشر حقایق دین از زبان او می‏پرداختند، هرکدام منشوری بودندکه آن نورهای تابان را در رواق اندیشه‏های بشری می‏تاباندند و آن‏ معارف ناب و والا را از عرش بلند «علم لدنی‏» حضرتش، بر فرش ‏کتابها و دفترها فرود می‏آوردند.

خوشا به حال آن چهار هزار حکمت‏آموز محضرش!آنان، همچون نسیمی خوشبوی، از کوی معارف او گذشته، در پهنه ‏قلمرو اسلام، جوهره دین را پخش می‏کردند و «قال الصادق‏» گویان،کام تشنگان معرفت را عطر آگین می‏ساختند.عصری بود که بدعت گذاران و دین ستیزان، در قالبهای مختلف به‏ تحریف چهره آیین محمدی(ص) می‏پرداختند.امام صادق(ص) بود که خورشید گون می‏تابید و خرافات و تحریفات را می‏زدود.

درود بر سلسله نورانی راویان احادیث،

آنان که حلقه‏ای از «تعبد» و «اطاعت‏» برگردن داشتند و برگرد«آل الله‏»، پروانه وار می‏چرخیدند و خوشه چین محضر آن انوار تابناک می‏شدند، تا جهان در ظلمت نماند و بشریت از این کوثر ناب ‏و زلال، محروم نباشد.ابان بن تغلب‏ها، هشام‏ها، مؤمن طاق‏ها، جمیل بن دراج‏ها، ابوبصیرها، زراره‏ها، سماعه‏ها، عمارساباطی‏ها، جابربن حیان‏ها، مفضل‏ها، صفوان‏ها و... صدها ستاره فروزان، هریک در فروغ گستری‏مکتب امام صادق(ع)، نقشی عظیم داشتند و حاملان و وارثان وراویان و ناشران آن علوم بودند.

سیراب شدگانی بودند از این زمزم جوشان!

باده نوشانی بودند از این ساغر کوثر گون!

آنان، کام دل را با حلاوت «مکتب عترت‏» آشنا ساخته بودند و ازپیشوایان دین، بویژه از صادق آل محمد، نه تنها علم، که عمل هم‏ می‏آموختند و نه تنها دانش، که عصاره دین را از زبان او می‏گرفتند.

امروز، بام و در کشورما، «صادقیه‏» است.

اینک، در کشور امام صادق(ع)، فرهنگ اهل‏بیت علیهم السلام ، ساری‏ و جاری است.

امروز، هرجا که شیعه‏ای است، جعفری است.

و هرجا که حوزه‏ای است، صادقی است!...


جواد محدثی، مجله کوثر، شماره 40، بااندکی تصرف


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: <-CategoryName->
برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 8 بهمن 1391برچسب:امام صادق گفت به همه‌ی شما بگویم كه:,,,, ] [ 8:15 ] [ اكبر احمدي ]
.: Weblog Themes By Weblog Skin :.
درباره وبلاگ

اين وبلاگ متعلق به كانون فرهنگي وهنري امام حسن مجتبي (ع) شهر سلامي است ؛ اين وبلاگ در خصوص انعكاس فعاليت هاي ( فرهنگي وهنري ؛ قرآني ؛ اعتقادي ديني مذهبي ؛ وتربيتي راه اندازي شده است
موضوعات وب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





اك
اك

آمار وبلاگ:

بازدید امروز : 301
بازدید دیروز : 10
بازدید هفته : 323
بازدید ماه : 1302
بازدید کل : 162588
تعداد مطالب : 733
تعداد نظرات : 12
تعداد آنلاین : 1

اك

اك اك اك اك